PRIJAVITE
SE

POVLASTICE COFFEEMANIA

Zašto Coffemania?

 

 

Tačan izbor lokacije, arhitektura i dekoracija, jelovnik koji se revizira po sezonama čak i do rukovodećeg kadra sve ono što vam na um pada / ne pada mi se mislimo za vas, poduzımamo mjere, donosimo odluke i primjenjujemo. Bez obzira na vaš posao, ostavite posao za kafić onome ko zna, ostvite nama.

Za nas je važan vaš prioritet

 

 

Brend koji uzima snagu od kafe i ima duboku ljubavi prema kafom!!

Standardnom kvalitetom, sigurnim rastom, tačnim ulagačem = tačan brend. Put kojim smo krenuli 2009 godine sa 4 filijalije danas se nalazi na 60 filijalija u Turskoj i 3 filijalije u Maleziji. Ukupnih 1160 radnika i godišnje 989.000 godišnjih gostiju, to je dokaz da smo mi jedan veliki brend, mi smo velika porodica, mi smo Coffemania.

 

 

Između patogena i korozivnih bakterija odrediti razliku, štiti hranu od kontamentacija, prepoznati čimbenike koji utječu na rast bakterija.

Ovo nisu jedini problemi sa koji bi vama pali na pamet kada vodite kafić i kada se vama desi isto stanje možete se osjećat bezpomćni. Za to se ne brinite Coffemania ima " Standardni operativni postupak" (SOP) mi pedvidimo sve vaše probleme i za kratko vrjeme donesemo praktična rješenja. Tako da sve probleme koji su mogući za doživiti vodeći kafić mi kao Coffemania sa našim iskustvom uvjek smo uz vas,.

Svi recepti od bara i kuhinje nalaze se u knjizi koju smo pripremili za vas da bude vaš vodič, bez ovisnosti na osoblje, u svim uvjetima i odredbi, ova metoda omogućava da bez gubitka uradite odličnu prezentaciju za vaše goste.

Izabiranjem tačnog osobolja i efikasna obuka osoblja radimo na tome da vaš objekat uvjek bude korak u naprjed.

 

 

Naši proizvodi Mania Blend i Esspreso Portugal Blend kave, Njemačka Gourtme Pržionica Ceha Deutsche Röstergilde svake godine održava prvenstvo pod imenom Degustacija Kave. Na prvenstvu održanom 2015 godine dobili smo zlatnu medalju za naše proizvode. Ovu medalju smo dobili vjerom u svoje proizvode, nabavljamo naj bolja zelena zrna kave sa raznih djelova svjeta,pržimo u mašinama koje su naj novije tehnologije , naša pržionica kave mjesečno proizvodi 14 tona,

 

 

Sve materijale koje se koristimo u našim kuhinjama izabiremo od brendova kojei su poznate svojoj struci. Naši proizvodi su spremni u standardima kvalitete bez dodira ruku, zaštitćeni su na -18 stepeni, na istim stepenom uručujemo u filijalije. Mi smo u sigurnosti spremili za vas i donjeli na vaš sto. Dobar tek-

 

MI SMO UVJEK UZ VAS

Ne samo kada uređujemo vaš objekat, uvjek smo uz vas!!

Da bi se osigurala maksimalna dobit vlasnika i zaštitijemo perstige brenda,razvija strategije regionalnih marketingskih routa za prodaju, za svakiobjekat posebno dizajniramo reklamne kampanje. Za svaku situaciju koja bi mogla ugroziti vlasnika objekta, radimo inspekciju na mjestu, sa našom profesijonalnom ekipom vama pružamo podršku i obuku. Na ovom putu u kojem zajedno putujemo u zadovoljstvu, koristi i poštovanju, nikada vas ne ostavljamo same

 

 

U našim objektima gostima da bih pružali istu kvalitetu napravili smo cilj pružanja standarda, naša ekipa arhitekta pedanto radi na tome. Ekipa koja je već ima mnogo godina iskustva, uradi svaki arhitektonski detalj koji će vama trebati tjekom procesa, sa naj kvalitetnijim materijalom dostupi vam na naj povoljniju cjenu. Park aparata koji će se koristiti u objektu, pripremi se od naj kvalitetnijih aparata. Tako da naj ukusnija jela i pića se spreme tu i na savršen način serviraju gostima.

 

Bu Senin İşin!

 

Provodom ugodnog vremena možete zarađivati novac.

Imate dovoljno vremana za sebe da odvajate kvalitetno vrjeme i povećate životne standarde

Imati podršku od marke sa iskustvom znači stabilnost i ne imati štetu od ekonomskih fluktuacija.

Ne samo da si gazda svoga posla već postaješ dio poznatog i dinamičnog brenda kojistalno raste i razvija se

Ti si dio Coffemania

 

PRIJVAITE SE
Top